KICK-OFF PÅ UNIONENS SENESTE TRIVSELSPROJEKT

VSK deltager i et trivselsprojekt i samarbejde med Dansk Skøjte union og Center for Ungdomsstudier, der løber fra 1. maj 2024 - 30. april 2025. Formålet med projektet er at skabe flere gode skøjtemiljøer. 

Vi har valgt at deltage i projektet, og derfor vil vi gerne opfordre alle løbere mellem 8-23 år til at besvare en spørgeskemaundersøgelse om trivsel. Dette vil som udgangspunkt foregå i perioden d. 2.-13. september, der skal benyttes til at scanne en QR kode for at tilgå spørgeskemaet som udsendes pr mail den 1. September.

Vi ønsker at høre de unges stemmer, og vi håber derfor på en stor opbakning om deltagelse i spørgeskemaundersøgelsen, som kan give os mulighed for at få fingeren på pulsen i forhold til trivsel i klubben! 

På baggrund af spørgeskemaundersøgelsen vil vi implementere indsatser i undervisningen, der skal klæde trænerne på til at skabe flere gode relationer, styrke fællesskabet og et godt kammeratskab i klubben. Heriblandt navnelege, rammesat nærvær og implementering af samtalerum

 

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Ole Nissen.

Læs mere om projektet på Dansk Skøjte Unions hjemmeside via dette link

Læs mere om projektets samarbejdspartner, Center for Ungdomsstudier her: